VADBA PO VSEH ODDELKIH NOGOBIKCEV V POLNEM TEKU

Uspešna vadba po oddelkih, pred nami že prvi turnir

Vadba Nogobikcev že v polnem teku po vseh oddelkih

Vadba Nogobikcev že v polnem teku

Na vseh oddelkih, kjer letos organiziramo vadbo za naše in vaše otroke željne nogometa se vadba odvija dnevno, tedensko normalno po urnikih. Edini problem je letos v OŠ Podbočje, kjer poteka prenova dvorane, zato bo prva ura vadbe komaj 15.11.2017. Prav tako smo po vseh šolah vsem našim Nogobikcem razdelili nove drese in s tem smo še bolj prepoznavni. Kmalu bo tudi prvo srečanje naših otrok, kjer se bodo zbrali vsi otroci od 2. do 3. razreda. Tudi letošnje prvo srečanje bo v OŠ Leskovec pri Krškem v veliki dvorani (vhod zadaj). Okvirni termin je 2. ali 3.12.2017 in vse skupaj se bo odvijalo v dveh turnirjih. Turnir bo trajal približno dobri dve uri, tako boste lahko tudi starši ta čas uživali v otroškem nogometu in spodbujali svoje otroke v fair play duhu.

Fair play pravila pa si lahko preberete v naslednji povezavi… KLIK!!!

Vedno smo vam na voljo za informacije glede vadbe

Vsem skupaj se zahvaljujemo za vpis v našo Otroško nogometno šolo. Če imate predloge, pripombe ali morebiti kakšno pohvalo smo vam vedno na razpolago preko našega e-mail naslova: info@nogobikci.com

Povejmo še, da boste v tem tednu prejeli prve plačilne naloge za mesca oktober in november 2017. Za bilo katero informacijo v zvezi s tem nas kontaktirajte na naše kontakte, ki jih objavljamo tukaj in jih boste prav tako našli v pošti. Prosimo, da v primeru, ko vam pošljemo opomin o neplačani članarini preverite ali to drži in nam pošljete dokazilo o vplačilu, če naše evidence ne držijo. Imamo kar veliko maso nogometašev in se pri vpisovanju vplačil zgodi, da imamo kakšnen napačen podatek. Prosimo za razumevanje!

Lep športni pozdrav od organizatorjev in tudi trenerjev ONŠ Posavje Nogobikci in kaj lahko rečemo še več… se vidimo na vadbi!

Rok Zorko – vodja – rok.zorko@nkkrsko.com – GSM: 040439811
Luka Šebek – poslovni sekretar – luka.sebek@gmail.com – GSM: 040551511

Oznake: