TURNIRJI NOGOBIKCEV SKOZI ŠOLSKO LETO

TURNIRJI NA PROGRAMU ONŠ POSAVJE NOGOBIKCI

Turnirji otrok vseh oddelkov ONŠ Posavje Nogobikci so namenjeni predvsem prijateljskemu druženju z nogometno vsebino. Tekmovalnost v tej starostni kategoriji  (otrok od 6 do 8 let) nikakor ne sme biti v ospredju, zato tekme sodijo mladi nogometaši, trenerji ne smejo igrati izrecno na zmago in sami organizatorji poskušamo narediti tekme kar se da enakovredne. V tej starosti lahko vidimo samo nek določen talent, ki pa se brez volje in trdega dela, ki ga mora vsak športnik vložiti v svoj razvoj sploh ne bo več videl brez pravilne vadbe in igre.

Turnirji Nogobikci na stadionu Matije Gubca

Turnirji Nogobikci Krško

Zato so najpomembnejši dejavniki v tem starostnem obdobju vzgoja “ljubezni” do žoge, volje do treninga in podpora staršev za udejstvovanje v športnih aktivnostih.

Zato morate gledati na naša srečanja Nogobikcev skozi zgoraj napisano in biti v prvi vrsti spodbuda in podpora vaših otrok!
 

ZIMSKI TURNIR

NOVEMBER 2019

Prvi turnir v šolskem letu 2018/19 za Veliki pokal Nogbikec se bo odvijal v telovadnici OŠ LESKOVEC pri Krškem.  Na turnirju bodo nastopili Nogobikci 2. in 3. razredov vseh OŠ, ki delujejo v okviru ONŠ Posavje Nogobikci.Predviden termin novembrskega turnirja je 30.11.2019, pričetek turnirja bo ob 9:00 uri.

SPOMLADANSKI TURNIR

MAREC 2020

Takoj, ko se mladi nogometaši vrnejo iz polletnih zimskih počitnic evo nas ponovno na nogometnih igriščih širom občine Krško. Turnir bo potekal v veliki telovadnici OŠ Leskovec pri Krškem, kjer tokrat ob 2. in 3. razredih pričakujemo tudi naše 1. razrede, ki že komaj čakajo svojih prvih nastopov. Turnir bo izveden v soboto 7.3.2020.

ZAKLJUČNI TURNIR

JUNIJ 2020

Zadnji turnir v šolskem letu 2018/19 bo pravi nogometni praznik. Otroci igrajo več kot na dosedanjih turnirjih, vsak prejme medaljo za uspešno udejstvovanje v ONŠ Posavje Nogobikci. Odvijal se bo v dveh dneh prvi teden v juniju 2018, s čimer bomo tudi zaključili sezono in vse treninge na oddelkih. Turnir poteka na Stadionu Matije Gubca v Krškem! Prav tako je zadnji turnir posvečen prazniku občine Krško.

Predviden datum tretjega turnirja (v dveh delih) v letošnjem šolskem je 3.6. in 4.6.2019 s predvidenima začetkoma ob 15:30 (2. in 3. razredi) in 16:30 uri (1. razredi).