TURNIRJI NOGOBIKCEV ŠE ZA ZAKLJUČEK SEZONE

TURNIRJI NA PROGRAMU ONŠ POSAVJE NOGOBIKCI

Turnirji otrok vseh oddelkov ONŠ Posavje Nogobikci so namenjeni predvsem prijateljskemu druženju z nogometno vsebino. Tekmovalnost v tej starostni kategoriji  (otrok od 6 do 8 let) nikakor ne sme biti v ospredju, zato tekme sodijo mladi nogometaši, trenerji ne smejo igrati izrecno na zmago in sami organizatorji poskušamo narediti tekme kar se da enakovredne. V tej starosti lahko vidimo samo nek določen talent, ki pa se brez volje in trdega dela, ki ga mora vsak športnik vložiti v svoj razvoj sploh ne bo več videl brez pravilne vadbe in igre.

Turnirji Nogobikci na stadionu Matije Gubca

Turnirji Nogobikci Krško

Zato so najpomembnejši dejavniki v tem starostnem obdobju vzgoja “ljubezni” do žoge, volje do treninga in podpora staršev za udejstvovanje v športnih aktivnostih.

Zato morate gledati na naša srečanja Nogobikcev skozi zgoraj napisano in biti v prvi vrsti spodbuda in podpora vaših otrok!
 

ZIMSKI TURNIR

DECEMBER 2018

Prvi turnir v šolskem letu 2018/19 za Veliki pokal Nogbikec se bo odvijal v telovadnici OŠ LESKOVEC pri Krškem.  Na turnirju bodo nastopili Nogobikci 2. in 3. razredov vseh OŠ, ki delujejo v okviru ONŠ Posavje Nogobikci.Predviden termin decembrskega turnirja je 8.12.2018, pričetek turnirja bo ob 9:00 uri.

SPOMLADANSKI TURNIR

MAREC 2019

Takoj, ko se mladi nogometaši vrnejo iz polletnih zimskih počitnic evo nas ponovno na nogometnih igriščih širom občine Krško. Turnir bo potekal v veliki telovadnici OŠ Leskovec pri Krškem, kjer tokrat ob 2. in 3. razredih pričakujemo tudi naše 1. razrede, ki že komaj čakajo svojih prvih nastopov.

ZAKLJUČNI TURNIR

JUNIJ 2019

Zadnji turnir v šolskem letu 2018/19 bo pravi nogometni praznik. Otroci igrajo več kot na dosedanjih turnirjih, vsak prejme medaljo za uspešno udejstvovanje v ONŠ Posavje Nogobikci. Odvijal se bo v dveh dneh prvi teden v juniju 2018, s čimer bomo tudi zaključili sezono in vse treninge na oddelkih. Turnir poteka na Stadionu Matije Gubca v Krškem! Prav tako je zadnji turnir posvečen prazniku občine Krško.

Predviden datum tretjega turnirja (v dveh delih) v letošnjem šolskem je 9.6. in 10.6.2019 s predvidenima začetkoma ob 15:30 (2. in 3. razredi) in 16:30 uri (1. razredi).