SPORTI NOGOBIKCI

NOGOMETNA VADBA ZA PREDŠOLSKE OTROKE

SPORTI NOGOBIKCI


NOGOMETNA VADBA ZA PREDŠOLSKE OTROKE

 

VSE PODROBNEJŠE INFO NA SPORTI NOGOBIKCI :

http://sd-sporti.si/sporti-nogobikci/


LOKACIJE ŠOLSKO LETO 2019/20

OŠ Leskovec pri Krškem (Ponedeljek, 15:10 – 16:00)

Otroke, ki obiskujejo enoto Pika Nogavička, vrtca Leskovec pri Krškem , lahko, s soglasjem staršev, v vrtcu prevzamejo trenerji.

OŠ Jurija Dalmatina Krško (Petek, 15:20 – 16:00)

 

Z vadbo pričnemo že v SEPTEMBRU!

Vadba bo v septembru organizirana v obliki dni odprtih vrat in bo tako BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna prijava s PRIJAVNICO (na strani spodaj).

Prvi obisk je brezplačen.

Informacije na:

info@sd-sporti.si 

040/335-439 (Klemen)

040/762-559 (Janja)

Prijavo oddate tako, da izpolnite PRIJAVNICO (na strani spodaj).

 

Predšolsko obdobje je obdobje temeljnega gibalnega razvoja. Vse, kar otrok zamudi v zgodnjem otroštvu, kasneje ne more več nadoknaditi. Njegove aktivnosti v prvih letih življenja so podlaga za kasnejše športne dejavnosti, hkrati pa vplivajo tudi na njegov razvoj in na oblikovanje sposobnosti, lastnosti, zmožnosti in značilnosti.

Pomemben poudarek je na strokovno vodeni vadbi, kjer otroci spoznavajo osnove gibanja skozi igro. Z izvajanjem gibalne pismenosti (naravne oblike gibanj), ki jim dodamo žogo, popeljemo otroke do vsestranskega razvoja in jim pomagamo pri kasnejši izbiri in specializaciji v šport. Vabljeni vsi nogometni NAVDUŠENCI IN NAVDUŠENKE. Vadba je organizirana za otroke od 4. leta naprej (letnik rojstva 2014 in starejši).PRIJAVNICA (na strani spodaj)