ONŠ POSAVJE NOGOBIKCI – PRIJAVNICA 2018/19

ONŠ Posavje Nogobikci že vpisuje za šolsko leto 2018/19!

PRAVILA PROGRAMA

Otroška nogometna šola Posavje Nogobikci že vabi, da se vpišete za šolsko leto 2018/19. Vse podrobnosti o prijavi v program  so zapisane v pravilih programa, kjer lahko izveste vse o potrebnih stvareh, ki jih potrebuje mladi nogometaš, da lahko pristopi k vadbi v naši ONŠ Posavje Nogobikci. Podrobna pravila si lahko pogledate na spodnji povezavi, kjer dobite pdf datoteko z vsemi informacijami. S prijavo v našo ONŠ Posavje Nogobikci potrjujete, da se s pravili strinjate.

# PRAVILA PROGRAMA 2018/19

NAČINI PRIJAVE

Letos smo za vas pripravili tri načine prijave. Ob vsakem načinu prijave se strinjate s pravili programa, ki ureja pravice in dolžnosti udeležencev v vadbi in njihovih zakonitih zastopnikov. Za zagotavljanje vsebine in ugodnosti izhajajoče iz programa so udeleženci dolžni upoštevati pravila. Spodaj imate možnost izbora želenega načina prijave. Brošura s programi športnih društev bo izdana ob začetku šolskega leta. Vse informacije na spodnjih povezavah. Vabljeni, da se vpišete v naš program in izkoristite vse njegove ugodnosti!

#1 ELEKTRONSKA PRIJAVNICA ONŠ NOGOBIKCI 18/19

Najhitrejši možni način prijave. S klikom na zgornjo povezavo se vam prikažejo polja, ki jih je potrebno izpolniti za uspešno prijavo

#2 PRIJAVNICA ONŠ NOGOBIKCI 18/19 – PRINT

Izpolnjeno prijavnico v .pdf obliki nam lahko skenirano pošljete na info@nogobikci.com ali po pošti na Društvo športna šola Posavje, Sovretova 31a, 8270 Krško.

#3 PRIJAVNICA ONŠ NOGOBIKCI 18/19 – BROŠURA

Izpolnjeno prijavnico v lahko pustite v šoli pri vašem razredniku do 14. septembra ali nam jo skenirano pošljete na info@nogobikci.com oz. po pošti na Društvo športna šola Posavje, Sovretova 31a, 8270 Krško.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na 040 439 811 (Rok Zorko) ali na info@nogobikci.com

Upamo, da nam boste naklonili zaupanje in vašega malčka prepustili našim strokovnjakom v dobre roke. Vidimo se na športnih prizoriščih širom Posavja!