PONUDBA PROGRAMOV v ŠOLSKEM LETU 2023/24

PONUDBA PROGRAMOV VADBE

(A) PROGRAMI VADBE s CENIKOM

Vadba zaradi zdravstvenih razmer potekajo 1x tedensko v obliki osnovnega programa (0:45 – 1:00 ure). Do novega leta se bomo glede na okoliščine odločali, da bi na dočenih šolah razširili vadbo.

(B) TERMINI VADBE PO OSNOVNIH ŠOLAH

(C) NAČINI PRIJAVE

(1)         pdf PRIJAVNICA (PRINT/DOWNLOAD)

(2)        BROŠURA s PROGRAMI ŠPORTA

(3)        e-PRIJAVNICA

(D) CENIK                              20,00 EUR/mesec –190 EUR / letno

CENA ZAVZEMA:

(a) Vadnino za aktivna člane – CENA PROGRAMA VADBE – vadbo 1x tedensko od 0:45 do 1:00 ure v višini 5 EUR (9 mesecev),

(b) tri letne turnirje z priročnimi darili v višini 7,50 EUR/mesec (9 mesecev),

(c) športno opremo (hlačke in dres v višini 7,50 EUR/mesec (9 mesecev),

(d) članarino za člane društva 10 EUR/letno.

Skupaj cena osnovnega programa 190 EUR/letno  

ONŠ Nogobikci si pridržuje pravico do spremembe vsebine in terminov osnovnega programa, turnirjev in športne opreme ob ustreznemu zmanjšanju cene programa.                                             

Za vsakega naslednjega vadečega v družini se cena zniža za 50%.

PRAVILA PROGRAMA

Zakoniti zastopnik udeleženca na vadbi z oddano prijavnico oz. izpolnjenem obrazcu e-prijavnice potrjuje, da bo prijavljeni otrok v šolskem letu 2023/24 sodeloval pri vadbi Nogobikcev v predvidenih terminih. Otrok na vadbo hodi v športni opremi, ki zavzema športno majico, hlačke in nedrseče obuvalo, ki ga uporablja samo za notranje prostore). Zakoniti zastopnik se zaveže, da bo redno plačeval mesečno vadbo po uradnem ceniku ONŠ Nogobikci. V primeru, da otrok na želi nadaljevati z vadbo ga zakoniti zastopnik izpiše iz ONŠ z uradnim mailom na luka.sebek@gmail.com ali klicem na 069 619 495 (Luka).

Položnice prihajajo na ob prijavi podane maile zakonitih zastopnikov v obdobju od 1. do 15. v mesecu za aktualni mesec (z izjemo septembra). Vadnina za meseca januar in februar je združena in ustrezno zmanjšana. Vadba poteka predvidoma od sredine septembra do sredine junija (9 mesecev) vsako šolsko leto.  

Vsako leto se ob redni vadbi izvedejo trije turnirji za Pokal Nogobikec v mesecu decembru, marcu in juniju. Gre za družabno igralne netekmovalne turnirje, kjer se lahko otroci iz celotnega Posavja družijo ob igranju nogometa.

Športno društvo Posavje, ki vodi vadbo Nogobikcev lahko v prijavi navedene podatke obdeluje za lastne namensko določene potrebe (vodenje evidence, izdajanje plačilnih nalogov, prijava na razpise, obveščanje o vadbi in promocijskih akcijah v povezavi z vadbenim programom).

NOGOBIKCI – pdf PRIJAVNICA (PRINT/DOWNLOAD)