Otroška nogometna šola Posavje deluje že 8 let

Naša šola deluje osmo leto zapored. Delovanje naše organizacije je zelo specifično in področje, ki ga pokrivamo zajema štiri občine iz Posavja in Dolenjske. Cilj naše šole je od prvega dneva isti in to je popularizacija tega najbolj priljubljenega športa med najmlajšimi otroci. Z našim programom, ki ga ponujamo šolam zagotavljamo redno vadbo na samih šolah po pouku, udeležbo na dodatnih aktivnostih in možnost nadaljnjega treniranja nogometa v okoliških klubih. Od začetka pa do danes smo z nogometom obnoreli tako ali drugače 1.600 otrok od šestega do osmega leta… To je naš uspeh in na to smo zelo ponosni!

V osmih letih načrtnega dela z otoki smo že izkušeni, a nikakor tudi ne izčrpani. Naša pot je tako začrtana, a dela je še veliko. V Posavju želimo narediti Nogometno šolo (nadgradnja otroške nogometne šole), ki bo združevala vse najboljše otroke, ki si želijo nogometnih dogodivščin. Naši  uspehi oz. uspehi naših mladih ekip več niso redkost, ampak so vsakdanjost. Imamo ekipe, kjer številčnost ni problem in tako tudi kvaliteta tako ne more izostati. Naši trenerji so predvsem mladi, željni učenja in prilagajanja na novosti ter programe dela, ki jih skupaj izboljšujemo. Cilji in programi  za vse selekcije od U7 do U14 so že skrbno pripravljeni in delo trenerjev se redno preverja.

Tako lahko zaključimo, da je namen otroške nogometne šole v teh osmih letih zagotovo dosežen in rezultati našega dela so vidni. Želja je postati resna nogometna šola, ki bo v naslednjih letih takšnega razvoja bila ena izmed 10-ih najboljših nogometnih šol v najbolj množičnem športu v Sloveniji, kjer v mladinskih kategorijah tekmuje 300 in več klubov.

Tisti, ki nam verjamete in mislite, da smo na pravi poti do zastavljenih ciljev nas podpirajte še naprej. In tisti, ki v to niste prepričani nas spremljajte in boste v to prepričani.

Otroška nogometna šola Posavje – NOGOBIKCI deluje z roko v roki z vsemi nogometnimi klubi Posavja, ki so željni sodelovanja in medsebojne pomoči.

Vidimo se na igrišču….

Vodja ONŠ – nogobikci
Rok Zorko

Oznake: ,