NOGOBIKCI – PRIJAVA za šolsko leto 2019/20 – NATANČNE INFORMACIJE do 3 TEDNA SEPTEMBRA

NOGOBIKCI – PRAVILA in NAČINI PRIJAVE

PRAVILA PROGRAMA

Vse podrobnosti o prijavi v program  so zapisane v PRAVILIH PROGRAMA (klik), kjer lahko izveste vse o potrebnih stvareh, ki jih potrebuje mladi nogometaš, da lahko pristopi k vadbi v naši ONŠ Posavje Nogobikci.

NAČINI PRIJAVE

Letos smo za vas pripravili TRI NAČINI PRIJAVE (e-prijavnica, word, brošura). Ob vsakem načinu prijave se strinjate s PRAVILI PROGRAMA, ki ureja pravice in dolžnosti udeležencev v vadbi in njihovih zakonitih zastopnikov. Vabljeni, da se vpišete v naš program in izkoristite vse njegove ugodnosti!

#1 ELEKTRONSKA PRIJAVNICA ONŠ NOGOBIKCI 19/20

Najhitrejši možni način prijave. S klikom na zgornjo povezavo se vam prikažejo polja, ki jih je potrebno izpolniti za uspešno prijavo

#2 NOGOBIKCI – PRIJAVNICA 19/20 – PRINT

Izpolnjeno prijavnico v .pdf obliki nam lahko skenirano pošljete na info@nogobikci.com ali po pošti na Društvo športna šola Posavje, Sovretova 31a, 8270 Krško.

#3 PRIJAVNICA ONŠ NOGOBIKCI 19/20 – BROŠURA

Izpolnjeno prijavnico v lahko pustite v šoli pri vašem razredniku do 13. septembra ali nam jo skenirano pošljete na info@nogobikci.com oz. po pošti na Društvo športna šola Posavje, Sovretova 31a, 8270 Krško.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo na 040 439 811 (Rok Zorko) ali na info@nogobikci.com

Upamo, da nam boste naklonili zaupanje in vašega malčka prepustili našim strokovnjakom v dobre roke. Vidimo se na športnih prizoriščih širom Posavja!