ODDELKI

ODDELKI NOGOBIKCEV V ŠOLSKEM LETU 2019/20

V šolskem letu, ki je pred nami bomo ponovno izvajali vadbo Nogobikcev ravno na vaši osnovni šoli. Vadbo izvajamo v posavskih občinah Krško, Sevnica in Kostanjevica. Tudi letos bo sodelovalo v ONŠ Posavje Nogobikci kar 12 oddelkov z okoli 230 malimi nogometaši. Udeležujte se naših vadbenih aktivnosti in uživajte v igri in družabnih dejavnostih, ki jih pripravljamo za vas. Turnirji katerih se udeležujejo vaši otroci so posebej pričakovani iz strani naših najmlajših in tudi staršev! Sonce, zadetki, zabava za vse staro in mlado. Ne zamudite vadbe v vašem kraju v šolskem letu 2018/19! Vsem skupaj želimo en lep nogobikčevski pozdrav mu… mu… muuuu…!

Letos bomo ONŠ Posavje Nogobikci že 16. leto zapored z vami, v občini Krško nas pozna že vsak, postajamo izjemno prepoznavna organizacija. Vsak udeleženec nogometne šole dobi dres in hlačke v trajno last. Na zaključnem turnirju pa prejme vsak udeleženec še kolajno vsej žlahtnih barv za uspešno sodelovanje v šoli.

Nogometaši, ki sodelujejo v naši ONŠ lahko nadaljujejo nadaljnje šolanje v nogometnih klubih najbližje kraju kjer se nahajajo njihove OŠ oz. bivališča. Lahko ponosno dodamo, da smo v preteklih 15. letih s svojim delovanjem uspeli prebuditi širše območje Posavja in Dolenjske saj so na območju pričeli z delovanjem NK Šentjernej in NK Sevnica, svoje delovanje so razširili v NK Brežice, aktivno pričenja z vadbo skupina na Senovem. Le želimo si lahko še kakšne domače prebujene nogometne sredine! V bodoče si želimo povezovanja v Posavsko šolo nogometa tudi med starejšimi, vsi skupaj smo že na dobri poti.

ODDELKI BODO POTEKALI NA NASLEDNJIH ŠOLAH (klik)

[sb_child_list]