Klub Nogobikec – popustniška kartica

Popusti za mlade člane ONŠ

NOGOBIKCI logo 512x512

nogobikci logo

V Otroški nogometni šoli Posavje Nogobikci smo s sezono 2009/10 uvedli klub Nogobikec, ki ga izvajamo še danes. Vsak nov član ob včlanitvi ob začetku novega koledarskega leta prejme kartico klub Nogobikec s katero lahko uveljavlja popuste pri izbranih ponudnikih. V kratkem bomo razširili obseg ponudbe na dodatne gostinske obrate in prodajalne s športno opremo.

Kakšne popuste ponujamo

Ponujamo popuste na dveh točkah in sicer v športni trgovini Prva liga v Dobovi ter v Oštariji Margareta v Krškem. Vsebina popustov je športno nogometno opremo in sicer v višini do 30%. V Oštariji Margareta lahko naročite meni Nogobikec, ki zavzema pizzo in pijačo, kjer lahko koristite ugodno ceno menija.

Nogometni klub Krško v sodelovanju z ONŠ Posavje Nogobikci ponuja vsem osebam mlajšim od 14. leta starosti brezplačen vstop na članske tekme 1. SNL. Na leto se odigra v športnem parku s stadionom Matije Gubca 18 ligaških tekem ob tem NK Krško igra še pokalne tekme. Skupna vrednost vseh vstopnic za tekme bi bila okoli 100 EUR.

Vsak član Nogobikcev prejme v sezoni tudi športni komplet s hlačkami in majico. S sezono 2018/19 uvajamo še nekaj novosti med popusti tako, da ostanite pozorni na naše objave kluba Nogobikec na spletni strani www.nogobikci.com  in facebook strani Nogobikci.

ONŠ Posavje Nogobikci Krško