CHAMPIONS LEAGUE v MUNCHNU Z NOGOBIKCEM!

JERNEJ KODRIČ OB BADSTUBERJU (BAYERN)

Eden izmed naših članov Otroške nogometne šole Posavje – NOGOBIKCI Jernej Kodrič, je bil izžreban v nagradni igri UNICREDIT BANK. Le ta je ena izmed glavnih pokroviteljev najmočnejše lige na svetu CHAMPIONS LEAGUE. Osvojil je odhod na tekmo osmina finala med nemškim BAYERNOM iz Munchna in švicarskim FC BASLOM, kjer je bil spremljevalec enega izmed igralcev pred pričetkom tekme. Na sliki lahko vidite Jerneja ob Badstuberju igralcu nemškega velikana iz Munchna. Kakor smo izvedeli, je celotna družina KODRIČ uživala v izjemnem dogodku. Mi pa se jim zahvaljujemo za sliko, ki smo jo prejeli in tudi objavili v tej novici za naše bralce.

Preko razpisa Unicradit banke do sanjskega dogodka

Unicredit bank že leta sponzorira Champions league in podpira promocijo z nekaterimi akcijami, ki prinašajo večjo prepoznavnost nogometa v svetu na splošno. Del promocije je usmerjen na promocijo mladih nogometašev. Vodijo projekt udeležbe najmlajših nogometašev na tekmah lige prvakov kot spremljevalcev nogometašev vseh ekip, članic Champions League. Za omenjeno čast se lahko mali nogometaši prijavijo v posebnem razpisu, ki ga objavlja Unicredit bank, tudi njena slovenska podružnica. Jernej se je s pomočjo očeta Darka Kodriča, sicer velikega športnega entuziasta in podpornika nogometa v Krškem, prijavil na omenjen razpis brez nekih pričakovanj… in … uspelo jima je!

Dan, ki ne bo šel v pozabo

To je najboljši dokaz, da se splača poizkusiti tudi, ko so možnosti za uspeh majhne. Darko in Jernej sta se skupaj z družino, ponosno udeležila tekme Champions League. Ogledala sta si tekmo osmine finala med nemškim velikanom FC Bayernom in švicarskim predstavnikom FC Basel iz Basla. Dan, ki Jerneju in njegovemu očetu nedvomno ne bo šel v pozabo celotno življenje! Dejansko sta na tekmi predstavljal celotno Slovenijo. Slika iz omenjene tekme se je vrtela pa celotnem Svetu!

Unicredit bank Slovenija je na slovenski trg prinesla najboljše evropske prakse. Njihova konkurenčna prednost je dostop do široke mreže bank, ki so vodilne na lokalnih trgih. S tem pomaga mednarodnim strankam, ki poslujejo na slovenskem trgu kot tudi slovenskim za širitev poslovanja v tujino.

Oznake: , ,