LUKA KERIN EDEN NAŠIH NOGOBIKCEV V INTERJU

Luka Kerin bo živel svoje sanje v Interju iz Milana

Luka Kerin je letnik rojstva 1999 , je mladenič, ki prihaja iz Velikega Podloga. Je član izjemne generacije in ekipe tega letnika, ki je osvojila med drugim naslov državnih prvakov mlajših dečkov in naslov neuradnih Svetovnih pokalnih prvakov – GOTHIA cup 2013 (največji turnir na svetu).

Luka Kerin v dresu Interja iz Milana živi svoje sanje

Luka Kerin v dresu Interja iz Milana

Prav tako je na pragu slovenske nogometne reprezentance, ki se v tej starosti prvič formira. Sedaj kot 14-letnik pa ga je nogometna pot odnesla med nogometaše kova, ki si ga želi v svojih vrstah videti tudi svetovni velikan med klubi kot je Inter iz Milana ter številni drugi.

Tako se naš nekdanji Nogobikec prav v teh dneh mudi na treningih v Milanu, kjer ga strokovnjaki tega kluba ocenjujejo kot izjemnega mladega potenciala za najvišjo raven članskega nogometa v prihodnosti. Glede na svoje prikazane telesne in nogometne sposobnosti mu je v Italiji tudi mesto. Tam se bo preselil in se ob treniranju in igranju nogometa tudi šolal v tamkajšnji športni srednji šoli, ki ima pouk prilagojen talentiranim športnikom.

Ponosni na svojega Nogobikca

Tako smo v ONŠ – Posavje NOGOBIKCI nadvse ponosni na našega mladega nogometaša, ki je od prvega dne na igrišču svojo pot preživel med nami in tega upamo, da ne bo nikoli pozabil, kakor tudi mi ne bomo njega. Po njegovi poti pa hodi še veliko fantov NŠ NK Krško, ki bodo v bližnji prihodnosti prav tako preverili svoje sposobnosti na takšnih in drugačnih obiskih pri evropsko in svetovno znanih klubih po Evropi, kamor bodo nosili ime NŠ NK Krško in prav tako Nogobikcev.

Prve prvoligaške izkušnje

Luka je svoje prve prvoligaške izkušnje pridobil v svojem matičnem klubu, kjer se je ustalil kot posojeni igralec Interja iz Milana. V želji in ambicioznosti po hitrejšem napredovanju je zamenjal Krško okolje s Celjem, kjer je kmalu dobil resnejšo priložnost na tekmi 1. SNL kjer je zadel svoj prvi zadetek v 1. SNL. Žal je sledila poškodba a Luka je že v prvi priložnosti dokazal, da bo kakovosten igralec za naše najmočnejše tekmovanje. Po tem, ko bo premagal trdovratno poškodbo se bo lahko kmalu oziral tudi po tujini.

V ponos ste nam… Luka Kerin in vsi naši otroci ter mladostniki, ki ste del naše nogometne družine v Posavju.

Oznake: , ,