KRŠKO PRED LEGENDARNO TEKMO in ZAKLJUČNIM TURNIRJEM

KRŠKO JE DOČAKALO ŽIVLJENJSKO PRILOŽNOST 

V svoji nogometni zgodovini mesto Krško ni prišlo blizu uvrstitvi med najboljše slovenske nogometne ekipe. Vneto pričakujemo odločilno tekmo vendar še prej se bomo posvetili neki drugi vrsti praznika. Nogobikci bodo imeli svoj praznik nogometa v naslednjem tednu, ko se bodo na stadionu v Krškem zvrstil še zaključni turnir za Veliki pokal Nogobikec. V sredo 3.6. bo ob 16.30 uri na glavnem stadionu v Krškem turnir vseh 1. razredov.

Krško igra v 1. SNL že tretjo sezono zapored

Krško v 1. SNL

V četrtek pa bo najverjetneje na umetni travi turnir za 2. in 3. razrede ENAKOVREDNIH Nogobikcev ob 15.30 uri in ob 18.30 uri turnir za TEKMOVALCE. Vljudno vabljeni na naše dneve otroškega nogometa v Krškem, da spremljate in navijate za svoje mlade nogometaše.

NK KRŠKO LE ŠE KORAK DO 1. SNL

Prav tako pa je v Krškem to soboto tekma, ki jo je Krški nogomet čakal 93 let od svoje ustanovitve, kajti naša članska ekipa se bori za vstop v 1. SNL. Tekma in zmaga na le tej proti direktnem konkurentu NK Aluminij, bi našemu NK Krško prineslo možnost napredovanja in v naslednji sezoni 2015-16 igranja v najvišjem razredu slovenskega nogometa. Zato potrebujemo tudi vašo podporo s tribun. Lepo vabljeni tudi na ta dogodek, kjer pričakujemo polno tribuno in odlično nogometno vzdušje.

V primeru, da bo naša članska ekipa na koncu zasedala 2. mesto 2.SNL, kar se tudi lahko zgodi ob neodločenem izzidu ali porazu na tej tekmi, pa bodo v naslednjem tednu odigrani še dve tekmi za dodatne kvalifikacije v 1. SNL.

PRESTAVITEV TURNIRJA V PRIMERU DODATNE TEKME

V takšnem primeru, bomo primorani prestaviti turnir (kot imate zapisano na vabilih, ki so jih vaši otroci prejeli na treningu v šoli), na 10. in 11.6.. Več o tem vas bomo obveščali na naši spletni strani pod zadnjo novico. Prosim spremljajte nas in podpirajte Krški nogomet v teh dneh… potrebovali bomo tudi vašo podporo… Vsi skupaj bomo radi še malo počakali sploh v primeru, če bodo novice o 1. SNL pozitivne.

Krško, zeleno, Krško, ti si, šampion… 😉

Oznake: ,