VELIKI POKAL NOGOBIKEC – DECEMBRSKI TURNIR

 Prvi turnir za “Veliki pokal Nogobikec” je za nami

V športni dvorani osnovne šole Leskovec je 2.12.2017 potekal prvi turnir za »Veliki pokal Nogobikec«. To je bilo srečanje malih nadobudnih nogometašev iz oddelkov vseh šol, kjer v šolskem letu 2017/18 poteka vadba Nogobikcev. Letos v ONŠ Posavje – Nogobikci sodeluje kar 15 osnovnih šol.

Na turnir so bili tokrat povabljeni samo drugi in tretji razredi, ki so pokazali veliko nogometnega znanja in športne borbenosti. Potekal je v dveh kategorijah za netekmovalce in tekmovalce, vsaka ekipa je bila zmagovalna, padlo je veliko zadetkov, bilo je ogromno nasmejanih otroških obrazov, lica so bila rdeča. Bolj kot končni rezultati je bilo na srečanju pomembno druženje v športnem duhu zato so na koncu vse ekipe prejele priznanja. Naša želja je, da otroci uživajo v igranju nogometa ob tem pa so zadovoljni tako starši kot tudi organizatorji.

Februarja že drugi turnir

Veliki pokal Nogobikec je v polnem teku

Turnir za Veliki pokal Nogobikec

Nogobikci bodo ponovno noreli predvidoma na turnirju konec februarja 2018, ko se jim bodo pridružili tudi 1. razredi. Takoj, ko se mladi nogometaši vrnejo iz polletnih zimskih počitnic evo nas ponovno na nogometnih igriščih širom občine Krško. Turnir bo potekal v veliki telovadnici OŠ Leskovec pri Krškem, kjer tokrat ob 2. in 3. razredih pričakujemo tudi naše 1. razrede, ki že komaj čakajo svojih prvih nastopov. Vabljeni, da se ga udeležite v čim večjem številu!

Turnirji so namenjeni nogometnemu druženju

Turnirji otrok vseh oddelkov ONŠ Posavje Nogobikci so sicer namenjeni predvsem prijateljskemu druženju z nogometno vsebino. Tekmovalnost v tej starostni kategoriji  (otrok od 6 do 8 let) nikakor ne sme biti v ospredju, zato tekme sodijo mladi nogometaši, trenerji ne smejo igrati izrecno na zmago in sami organizatorji poskušamo narediti tekme kar se da enakovredne. V tej starosti lahko vidimo samo nek določen talent, ki pa se brez volje in trdega dela, ki ga mora vsak športnik vložiti v svoj razvoj sploh ne bo več videl brez pravilne vadbe in igre.

Oznake: