BROŠURA s PROGRAMI ŠPORTNIH DRUŠTEV OBČINE KRŠKO

BROŠURA NOGOBIKCI – splet PDF 2020

(klikni za povečavo)

Športna zveza Krško bo v sodelovanju s športnimi društvi in Občino Krško izdala brošuro s popolnim pregledom športnih programov namenjenim mladim bodočim športnikom. Brošura bo razdeljena vsem otrokom od 1. do 5. razreda vseh OŠ v občini Krško kar pomeni okoli 1.500 otrok. V brošuri so prijavnice za vse ponujene programe! Sicer se v brošuri predstavlja več kot 20 športnih društev krške občine. 

BROŠURA BO VAŠA NA PRVEM RODITELJSKEM SESTANKU

Otroci oz. njihovi starši bodo prejeli brošuro po vseh šolah na prvem roditeljskem sestanku v novem šolskem letu v začetku meseca septembra 2020. Namenjena otrokom in njihovem staršem, da lahko doma v miru pregledajo celotno ponudbo športnih programov z osnovnimi informacijami za šolsko leto 2019/20. Ob tem so v brošuri tudi PRIJAVNICE, katere izpolnjene lahko starši v obdobju prvih dveh tednov šolskega leta oddajo razrednikom na šolah.

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA SE VRAČA V KRŠKO

Brošuro s programi športnih društev bo Zveza izdala drugo leto zapored v sklopu Evropskega tedna športa. Njen namen je promocija športnih programov v občini Krško in povečanje števila obiska na programih društev. Le ta organizirajo redno vadbo za osnovnošolske otroke in mladino. V Evropskem tednu športa potekajo tudi predstavitve športnih društev po vseh osnovnih šolah v občini. Na predstavitvah bo letos sodelovalo čez 20 društev. Rezultati raziskave kažejo da se je v programe kot posledica izdaje brošure in predstavitev vpisovalo povprečno precej več vadečih. To je tudi želja lokalnih organizacij, ki skrbijo za razvoj na športnem področju v Krškem. Letos ponovno sodelujemo tudi z oddelkom za promet na občini v sklopu Evropskega tedna mobilnosti. Na podlagi tovrstnega sodelovanja iščemo povezovalne učinke med obema tednoma.

Oznake: , ,